Natuurlijke veranderingen

We leven in een bizarre tijd. Ons leven is op vele fronten nagenoeg tot stilstand gekomen of veranderd. Veranderingen die reeds grote gevolgen hebben in ons dagelijkse leven of nog gaan krijgen. Hierdoor hebben we meer behoefte gekregen aan rust, aan stilte en balans. Dit vonden we in de natuur, wat blijkt uit de grote toestroom naar de bossen en stranden. Om te wandelen, uit te waaien, je gedachten te verzetten of wat dies meer zij.
Impressie

We kwamen letterlijk tot stilstand en kregen daardoor noodgedwongen meer aandacht voor de aarde, de ander, je geliefde en onszelf. Dit gevoel zal ook sterk doorleven in de eerste helft van 2021.

Daarom zien we, om dit gevoel te weerspiegelen,  in de voorjaars- en zomercollecties vele raakvlakken met de natuur:

- Frisse blauwen die verwijzen naar water en lucht, beide eindeloos en ongrijpbaar.

- Botanical greens als verbinding met de natuur en ons verlangen naar duurzaamheid.

- Naturel kleuren zoals champagne en wit, wat uiting geeft aan focus, verlichting en rust.

- En naarmate het seizoen vordert zal de collectie steeds warmer worden en zien we meer roze en rood tinten. Dit geeft warmte en een romantische touch aan het geheel.

Uiteraard geeft de natuur ons dit seizoen ook een verscheidenheid aan vele kleuren. Felle kleuren en vooral ook vrolijke bloemen prints.

Wij kijken uit naar dit seizoen dat ons energie en vreugde zal geven en ons naar betere tijden zal leiden. Wij hopen u met onze collecties te verblijden!

Deel dit artikel: