Als een tweede huid.

Zodra de zon gaat schijnen krijgen we in de winkel steeds meer vraag naar T-shirt bh’s of te wel bh’s die niet zichtbaar zijn onder strakke en gladde kleding. Vaak gaat dit gepaard met de vraag naar een kleur die tevens wegvalt onder lichte bovenkleding.  
Impressie


Daarom hebben we dit seizoen ook weer een ruim assortiment onzichtbare lingerie voor jullie ingekocht!

 

En er zijn steeds meer ‘huidskleuren’ te verkrijgen die allemaal perfect onder wit gedragen kunnen worden. Zo zien we bij Marie Jo Jane  de kleur bios du rose, bij Twist de serie East End  de kleur powder rose en van L’Aventure Louie  de kleur satin taupe.

 

Prima Donna pakt dit jaar uit met de serie Figuras  een serie die naadloos aansluit en perfect glad wegvalt onder bovenkleding. Verkrijgbaar in diverse voorgevormde modellen en een niet voorgevormde model, aan te vullen met perfect naadloos ondergoed en shapewear.

 

Echter, mooie lingerie hoef je wat ons betreft niet altijd voor 100% te verhullen, denk daarom ook eens aan een prachtige lingerieset onder je witte blouse van bijvoorbeeld Aubade, Empriente of Lise Charmel. Zij maken ook dit seizoen weer juweeltjes die wat ons betreft best gezien mogen worden! Heel vrouwelijk, chique en soms ook sensueel.

 

O, en trouwens, wist je dat je rode lingerie perfect onder je lichte bovenkleding kan dragen? Dat zie je dan ook niet, als je dat wilt.

 

Deel dit artikel: