Colour up your life!

Wauw wat een geweldige kleuren dit voorjaar in lingerie, badmode en nachtmode! Diverse tinten (hard) roze, prachtige zachte en krachtige blauwen, zonnig geel en oranje én frisse groenen.
Impressie

Het mag duidelijk zijn dat hiermee aan de behoefte aan positiviteit wordt voldaan. Niet zo gek als je bedenkt dat de collecties die nu in de winkel hangen ontworpen zijn ten tijde van de pandemie en de lockdowns.

 

Het is een ware colour-explosie!

 

We zien dit terug in elke productgroep in ons assortiment. In de lingerie zien we krachtige uni kleuren, zoals de Empreinte Louise  in kobaltblauw en de Prima Donna Disah  in electric pink. Maar ook in de meer kleurigheid zoals de Marie Jo Vita  en de Twist Morro Bay.  Een feestje om te dragen.

 

Ook in de nachtmode zien we bij bijvoorbeeld Ringella  en Cyell  fleurige prints gecombineerd met krachtige uni’s.

 

En deze trend leent zich ook uitstekend voor de badmode, want in de zomer kunnen we allemaal wel een lekker kleurtje gebruiken. Pak een multi colour print zoals de reptile van Luli Fama  of  Kea  van Prima Donna. En prachtige uni’s van bijvoorbeeld Pain de Sucre, Roidal  of Charmline.  Maak je look compleet met een leuk strandjurkje  en zonnebril.

 

Bekijk de collecties in onze webshop of kom gezellig langs.

We zijn benieuwd voor welke kleuren jij gaat!

Deel dit artikel: