BlogWe wensen al onze klanten een gelukkig nieuwjaar. Dank voor uw klantzijn bij ons en we staan ook in het nieuwe jaar graag voor u klaar. Voor de mooiste artikelen, de beste maten en fitting, maar vooral ook voor de fijnste momenten met elkaar in vertrouwen en gezelllgheid.

Lees artikel01 januari 2024 

Wauw wat een geweldige kleuren dit voorjaar in lingerie, badmode en nachtmode! Diverse tinten (hard) roze, prachtige zachte en krachtige blauwen, zonnig geel en oranje én frisse groenen.

Lees artikel24 maart 2023 

Zodra de zon gaat schijnen krijgen we in de winkel steeds meer vraag naar T-shirt bh’s of te wel bh’s die niet zichtbaar zijn onder strakke en gladde kleding. Vaak gaat dit gepaard met de vraag naar een kleur die tevens wegvalt onder lichte bovenkleding.  

Lees artikel24 maart 2023 

Misschien heb je je vakantie naar de zon al geboekt en kan de voorpret beginnen. Je ziet jezelf al zitten op die waterfiets, op het strand of aan het zwembad met een lekker glaasje en een goed boek. Maar dan ineens realiseer je je: “ik heb nieuwe badmode nodig! HELP!”

Lees artikel01 februari 2023 

Ieder seizoen doen wij ons best voor u om een breed scala aan kwaliteitsmerken op het gebied van lingerie, badmode, nachtmode & homewear, shapewear en aanverwante accessoires in te kopen. Tijdens de inkoop staan wij stil bij duurzame keuzes; items die niet alleen mooi zijn, maar ook geproduceerd zijn met respect voor mens, dier en milieu.

Lees artikel01 januari 2023 

We leven in een bizarre tijd. Ons leven is op vele fronten nagenoeg tot stilstand gekomen of veranderd. Veranderingen die reeds grote gevolgen hebben in ons dagelijkse leven of nog gaan krijgen. Hierdoor hebben we meer behoefte gekregen aan rust, aan stilte en balans. Dit vonden we in de natuur, wat blijkt uit de grote toestroom naar de bossen en stranden. Om te wandelen, uit te waaien, je gedachten te verzetten of wat dies meer zij.

Lees artikel31 januari 2021