Doelgroep
Producthoofdgroep
Productgroep
Merk

BH maten

Confectiematen

Kleur

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers brengt al jaren een vernieuwd lingerie beeld voor de zelfverzekerde vrouw: Feminine Feminist. Iedere collectie is rondom een inspirerende vrouw, de muze, opgebouwd. Deze muze inspireert Marlies Dekkers bij het maken van de collectie en dit komt tot uiting in de modellen, kleuren en prints, zelfs tot de kleinste details.

De zo kenmerkende straps / bandjes van Marlies Dekkers kaderen het vrouwelijke lichaam en benadrukken daarmee de mooie vormen. De collectie van Marlies Dekkers is opgebouwd uit drie lijnen: signature, style en couture. Bij signature brengt Marlies Dekkers haar iconische stayer collectie, de modellen die volgens haar in geen één lingerie lade zouden mogen ontbreken! Style geeft een vernieuwde touch aan de signature collectie en verandert met de seizoenen mee. De Couture collectie is een exclusieve lijn voor de echte Marlies Dekkers fan. Daarnaast voert Marlies Dekkers al jaren mooie badmode / Swim collecties, waarin ze haar kenmerkende pasvorm en stijl als geen ander weet om te zetten in bikini’s, badpakken en bijpassende accessoires.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan gauw de laatste collectie of kom even langs, we vertellen je graag meer over de muzes van Marlies Dekkers.